Vrouw, 42 jaar:

De sessies van Graciëlle zijn leerzaam, confronterend en motiverend om aan dingen te werken waar je tegenaan gelopen bent.
Door haar open visie kom je snel tot het zetten van stappen
Vrouw, 46 jaar:

Ik vind het fijn dat ik zelf aan het denken word gezet, zodat mijn leerproces ook echt persoonlijk blijft. Ontzettend goede professionele begeleiding tijdens de zoektocht naar mezelf. Vertrouwen, krachtig, persoonlijk, geduldig, toegankelijk. Een rots in de branding! Zonder deze begeleiding zou ik nu niet staan waar ik nu sta.Eeuwig dankbaar!
Man, 49 jaar:

Graciëlle is een fijne coach die veel levenservaring en daardoor begrip heeft.
Zij gaat naast je staan en kan goed aanvoelen wat je nodig hebt.
Vrouw, 28 jaar:

Ik heb een aantal coachingsgesprekken met Graciëlle mogen hebben. Ze geeft me allereerst het gevoel dat ik er mag zijn, dat ze mij ziet en hoort. Ze luistert vooral goed naar wat ik te vertellen heb en probeert mij zelf te laten nadenken over de stappen die ik moet zetten om verder te komen. Wanneer je ook aangeeft daar hulp bij nodig te hebben, is ze er ook om je daarbij te helpen.
Ik ging met een fijn gevoel bij haar weg en zal haar ook zeker aan anderen aanbevelen.  Ik heb haar ervaren als een warm, rustig en betrouwbaar persoon waar je je zorgen neer kunt leggen. Dank daarvoor.
Vrouw, 39 jaar:

Ik heb Gracielle mogen leren kennen via mij werk. Ik heb haar deelgenoot gemaakt van mijn bijzondere dochter. Het is een meisje wat alles in de wereld mee krijgt. Het bijzondere in het contact met Gracielle was dat ze haar even 5 minuten had gezien en bleef vragen om Gracielle.Er ontstond meteen een connectie. Omdat ik wist wat Gracielle deed met haar praktijk, hebben we eerst een informele ontmoeting gehad. Gracielle legde wat mij betreft meteen de vinger op de zere plek. Haar houding, humor, gevoeligheid en aandacht maakte het voor mijn dochter heel makkelijk om haar meteen te vertrouwen. Samen met Gracielle is ze aan het leren om zich wat af te sluiten voor alle prikkels en te leren aarden. Na 2 weken gaat dit best al goed. Ze slaapt beter in en slaapt door.
Ze heeft letterlijk meer rust.
Directe hulp
Praktijk voor psychosociale hulpverlening

Richterpad 11 5554BJ Valkenswaard